Jäsenelle

Suomen pilatesyhdistys ry:n jäsenedut

Kuukauden treenit jäsenille
Jäsentiedotteet

Muut jäsenedut

Alignpilates.fi

Yhden vuoden ilmainen huoltosopimus Alignpilates-laitteille ja  -10% kaikista Align-Pilates tuotteista pl. laitteet. 

Alignpilates.fi on Suomen ensimmäinen laitepilatekseen erikoistunut sivusto. Sivustolta löydät laajan valikoiman studiolaatuisia pilateslaitteita kuten Reformerit, Half ja Full Cadillacit (torni ja trapetsi), Ladder Barrelit, Combo Chairit (Wunda Chair), kaaret sekä paljon muita laitteita ja apuvälineitä. Valikoimissamme on myös kotikäyttöön suunniteltuja pilateslaitteita. Alignpilates.fi tarjoaa kattavat huolto-, asennus- ja varaosapalvelut – suomeksi. Näin sinun ei itse tarvitse keskittyä laitteiden puolesta kuin itse tekemiseen. Anna meidän hoitaa kaikki muu. Showroomimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa, jossa voit tutustua tarkemmin laitteisiin – sovi esittely ja toteuta unelmasi! Kauttamme myös OP:n myöntämää rahoitusta.

www.alignpilates.fi

Casall

Alennuskoodilla yhdistyksen jäsenille normaalihintaisista vaatteista 40 % ja välineistä 20 % alennusta. Koodi on voimassa 31.12.2023 asti.

Alennuskoodi löytyy 8.2.2024 lähetetystä sähköpostiviestistä tai Facebook-ryhmästä. Suuremmissa hankinnoissa kannattaa olla  yhteydessä Mikaeliin mikael.winqvist@casall.fi

www.casall.com/fi

Foodin

Foodin.fi verkkokaupasta -15 % normaalihintaisista tuotteista koodilla SPY.

Foodin on jyväskyläläinen perheyritys, joka tuo maahan ja valmistaa eettisiä ja laadukkaita luomuelintarvikkeita ja superfoodeja. Tavoitteenamme on luoda parempaa ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita paremmin. Kestävästi ja eettisesti tuotettu, aito ja puhdas ruoka on sijoitus, jossa kaikki voittavat: sinä, viljelijät ja ympäristö.

www.foodin.fi

Pilateskauppa.fi

Pilateskauppa.fi sivuston kaikista normaalihintaisista tuotteista -10% koodilla SPYJÄSEN.

Pilateskauppa.fi on vuodesta 2008 toiminut pilates- ja joogatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimastamme löydät mm. laajan valikoiman mattoja, suositut pilatesrullat ja -pallot, laadukkaat bambuvaatteet sekä varvassukat. Tilaa parhaat Mind&Body -hyvinvointituotteet netistä helposti ja nopeasti. Avoinna 24/7.

www.pilateskauppa.fi

Treenikamat.fi

Kaikista normaalihintaisista tuotteista -10%.

Monipuolinen treenivälineiden verkkokauppa. Laaja valikoima pilates- ja joogatarvikkeita, kuten tukipalat, varvassukat, matot ja pallot. Olemme myös erikoistuneet kehon ja mielen hyvinvointiin, ja kaupastamme löytyy mm. hierontavälineitä, tyynyjä ja peittoja.

www.treenikamat.fi

Yhdistyksen jäsenenä voit hallinnoida yhteystietojasi Flomembers-ohjelmassa, jonka kautta saat yhdistyksen tiedotuksen ja voit ilmoittautua koulutuksiin.
Huomioithan, että ilmoitat muutokset myös yhdistyksen verkkosivuista vastaavalle, jotta asiakkaat löytävät ajantasaiset yhteystietosi verkkosivujen ohjaajalistalta.

Kirjaudu täältä

Hae jäseneksi

Kiinnostuitko? Tervetuloa joukkoomme, jos…

  • koulutuksesi on ollut kestoltaan vähintään 6 kk ja koulutus sisältää vähintään 300 opetus- ja harjoittelutuntia.

  • olet valmistunut ohjaajaksi esim. jostain seuraavasta: Somatic Studio, Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy, Method Putkisto Finland Oy, Stott Pilates tai Peak Pilates.

  • hyväksyt yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Voit myös lukea tarkemmin jäseneksi hyväksymiskriteereistä täältä.

Hakemus suomeksi
Hakemus englanniksi