Kevätkoulutus 25.3.2023 Helsingissä ja etänä

Kevätkoulutus järjestetään tänä vuonna livenä Helsingissä ja livestriimattuna etänä. Koulutuksesta tehdään tallenne, joka on kaikkien koulutukseen ilmoittautuneiden käytössä huhtikuun loppuun saakka. Koulutuksen teema on motoristen taitojen oppiminen ja opettaminen. Koulutuksen sisältö on seuraava:

  • klo 10:00–10:15  Koulutuksen avaus
  • klo 10:15–12:15    Motorisen taidon oppiminen ja opettaminen / Liikuntapedagogiikan yliopistonlehtori Teppo Kalaja, Jyväskylän yliopisto
  • klo 12:15–13:15    Lounas, sis. koulutuksen hintaan
  • klo 13:15–14:15    Vuosikokous
  • klo 14:15–15:45    Manuaalinen ohjaus pilateksessa / Fysioterapeutti ja pilateskouluttaja Jarmo Ahonen
  • klo 15:45–16:00   Tauko
  • klo 16:00–17:00   Perus- ja keskitason pilatestunti teemalla oppiminen ja opettaminen / Pilatesopettaja ja -kouluttaja, HCA Master Coach® Tarja Inovaara

Koulutus toteutetaan Helsingissä Urhea-hallissa (https://urhea-halli.fi/) osoitteessa Mäkelänkatu 47. Siellä meille on varattuna kaksi rytmisen voimistelun kanveesia. Tarvitset oman jumppa-alustan mukaasi. Urhea-hallille on noin 15 minuutin kävelymatka Pasilan asemalta. Lisäksi sinne pääsee helposti julkisella liikenteellä (www.reittiopas.fi). Urhea-hallilla ei ole parkkipaikkoja, mutta auton voi jättää maksullisille kadunvarsipaikoille, Mäkelänrinteen uintikeskuksen parkkipaikalle (Mäkelänkatu 49) tai Velodromin parkkipaikalle (Mäkelänkatu 70).

Koulutuksen hinta on jäsenille 65 € (130 € ei-jäsenille) riippumatta siitä, osallistutko livenä vai etänä. Livekoulutuksesta tulee lounaskustannuksia ja etäkoulutuksesta livestriimauskuluja. Kannattaa huomioida, että livekoulutukseen osallistujat saattavat näkyä videokuvassa, joka välitetään livestriiminä, sekä myös tallenteella.

Koulutukseen ilmoittaudutaan viimeistään 12.3.2022 täällä. Tämän jälkeen voi vielä jälki-ilmoittautua, mutta osallistumismaksu jälki-ilmoittautuneille on 95 € jäseniltä ja 160 € ei-jäseniltä. Kaikki osallistujat saavat Zoom-linkin koulutukseen. Koulutuksesta tehdään tallenne, joka on katsottavissa huhtikuun loppuun saakka. Siten voit ilmoittautua koulutukseen, vaikka et pääsisikään seuraamaan livestriimausta. Huomaathan, että tästä syystä koulutusilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua.

Ilmoittaudu kevätkoulutukseen 2023